DELTA PLANET U NIŠU

Izvor: NTV.rs, 20.Feb.2020, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELTA PLANET U NIŠU

Kod nekadašnjih Nišekspresovih garaža u Nišu, danas je položen kamen temeljac za Delta planet, koji bi kako je najavljeno trebalo da bude završen u aprilu naredne godine. Sa otvaranjem poznatog šoping mola, u Nišu će biti otvoreno i oko hiljadu i po novih radnih mesta, istakli su iz Delta Real Estate-a.
Polaganjem kamena temeljca na uglu Bulevara Nemanjića i ulice Blagoja Parovića, zvanično je počela izgradnja šoping mola Delta Planet u Nišu. Kako je rečeno dvoetažni objekat >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sa parkingom za 850 vozila biće izgrađen do proleća 2021. godine.
Delta Planet imaće ukupnu površinu od 40 hiljada kvadrata, a vrednost investivcije iznosi 70 miliona evra. Na izgradnji objekta angažovao je više domaćih kompanija. Generalni izvođač radova je Tehnogradnja, a stručni nadzor obavlja niški Projektinženjering.
Inovativnost Delta Planeta ogleda se u jedinstvenoj i atraktivnoj arhitekturi, energetskoj efikasnosti objekta koji uključuje punjače za električna vozila i solarne klupe.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.