Cvetković: “Protiv Vršca pokazali karakter”

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: “Protiv Vršca pokazali karakter”

Šef strućnog štaba niškog Konstantina Marko Cvetković rekao je posle meča protiv Vršca da je tim nakon kompletiranja odigrao jako dobar meč i pored blagog pada forme u prethodnom periodu.

U tim su se posle dva meča suspenzije vratili krilni centri Danilo Tasić i Mladen Vitković, kao i rekonvalescent Lazar Mladenović, pa je sa svim igračima u rotaciji izvojevana pobeda protiv kvalitetnog protivnika.

Veći deo meča odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smo dosta dobro, uz blage padove, koji su splet normalnih okolnosti budući da su se u sastav vratila dvojica igrača koja skoro mesec dana nisu odigrala takmičarski meč. Vršac ima potrebnu agresivnost na oba kraja terena, mi smo im na adekvatan način odgovorili, tako da je publika mogla da uživa u kvalitetnoj košarkaškoj predstavi - istakao je Cvetković.

Trener Nišlija osvrnuo se na pruženu partiju Vitkovića i Tasića.

Tasić je odigrao u sjajnom ritmu, a sve pohvale za odigrano Vitkoviću, jer je bio pod temperaturom i na lekovima je uspeo da smogne snage i odigra. Očekuje nas faza takmičenja koja može da posluži za podizanje forme za Kup Radivoja Koraća i finiš prvenstva - zaključio je popularni Bingo.

Naredna utakmica niškog tima na programu je u petak 29. januara u 18 sati u Smederevu protiv istoimene ekipe, a direktan prenos biće na TV Arena sport.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.