Čudna šuma u hali Čair - legendarna Yu Grupa održaće koncert u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2024, 15:50

"Čudna šuma" u hali "Čair" - legendarna "Yu Grupa" održaće koncert u Nišu

Jedan od najdugovečnijih bendova sa ovih prostora Yu Grupa održaće samostalni koncert u subotu, 20. aprila od 20 sati u niškoj hali “Čair”. Publika će nakon skoro godinu dana ponovo biti u prilici da čuje neke od najvećih hitova, a organizatori najavljuju da će predgrupa biti niška grupa Penthouse.
Nakon što su jula prošle godine na Evergreen festivalu dobili nagradu za životno delo i nastupili sa preko 40 muzičara Orkestra Impresije, Yu Grupa prekinula je sedmogodišnji post sviranja u Nišu, te se nakon skoro godinu dana vraća u Niš, gde će održati samostalni koncert.
Publika će imati priliku da čuje neke od najpopularnijih pesama poput hitova Mornar,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.