Crni Cerak, Mimi Mercedez, Fox i drugi reperi na koncertu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jun.2023, 12:38

Crni Cerak, Mimi Mercedez, Fox i drugi reperi na koncertu u Nišu

Hip-hop koncert "Street vision" koji će u Nišu okupiti neka od najpopularnijih imena domaće rep i trep scene, biće održan 26. juna u rovovima niške Tvrđave, a karte za koncert su u prodaji.

Binu će te noći podeliti muzičari koji su poslednjih godina u vrhu slušanosti na domaćim muzičkim listama, posebno populararni kod mlađe publike.

Mimi Mercedez jedini ženski hip-hop izvođač te večeri, bavi se repom od 2011. godine, iza sebe ima pet albuma, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a "Kraljica Kleopatra", "Patike za trčanje" i "Džungla" samo su neki od hitova po kojima je publika zna.

Fox, Surreal i Mili takođe iza sebe imaju višegodišnju karijeru, dok je Crni Cerak, beogradska lokalna trep ekipa, poslednjih par godina u vrhu trendinga i to nakon što je njihova pesma "CC#1“ dobila veliki uspeh među mlađom publikom.

Pesmom "CC#2“, koju su snimili za seriju "Južni vetar“ dobili su još veću pažnju javnosti, koja je neretko kritikovala njihove stihove, a svoj stav o njima izneo je i kolumnista Južnih vesti Nikola Marković. Ovom satavu na sceni u Nišu će se pridružiti reper i producent Lacku.

Pored njih, nastupiće i izvođači pod pseudonimima Pljugica i Desingerica.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti onlajn ili u niškom kafe baru "Flo".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.