Čopor pasa izujedao studentkinju

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Mar.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čopor pasa izujedao studentkinju

Čopor pasa lutalica jutros je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju, i naneli joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana, rečeno je agenciji Beta u ambulanti Lake industrije.

Ovaj napad dogdio se dan nakon što je čopor od 12 pasa izujedao sedamdesetšestogodišnju starcu, koja je pri tom zadobila i iščašenje ramena.
Nakon jutrošnjeg napada povređena devojka dobila je odgovarajući tretman i terapiju.
"Devojci smo ukazali prvu pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << primila je antibiotsku i antitetanus terapiju, ali se još nalazi u ambulanti jer je u stanju šoka", izjavio je dežurni lekar u ambulanti Lake industrije.
Devojka će, prema rečima lekara, terapiju nastaviti da prima u kućnim uslovima, a ozbiljnijih povreda spasila je trenerka koju je nosila, a koja je u napadu pokidana na komade.
Opširnije na RTV.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čopor pasa izujedao studentkinju u Nišu

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2016

NIŠ - Čopor pasa lutalica jutros je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju i naneo joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana, rečeno je u ambulanti Lake industrije. Ovaj napad dogodio se dan nakon što je čopor od 12 pasa izujedao sedamdesetšestogodišnju starcu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Čopor pasa u Nišu izujedao studentkinju

Izvor: Beta, 17.Mar.2016

Čopor pasa lutalica jutros je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju i naneli joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana, rečeno je agenciji Beta u ambulanti Lake industrije. Ovaj napad dogdio se dan nakon što je čopor od 12 pasa izujedao sedamdesetšestogodišnju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.