Coca-Cola podržava talente

Izvor: NisCafe.com, 08.Nov.2011, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola podržava talente

Coca-Cola Hellenic Srbija bira šestu generaciju ambicioznih i perspektivnih sudenata koji će dobiti profesionalnu i finansijsku podršku od 2.000 evra u naredne dve godine.

Niš, 8. novembar 2011 – Coca-Cola Hellenic Srbija, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, raspisala je konkurs za izbor šeste generacije „Coca-Cola Talenata“. Priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji, steknu veštine i znanja koja imaju konkretnu primenu i otvore sebi put ka uspešnoj poslovnoj karijere dobiće sedam novih Coca-Cola Talenata.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.