Članovi Udruženja građana “Lan Džou – Niš” otvorili kineski restoran

Izvor: NTV.rs, 08.Maj.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Udruženja građana “Lan Džou – Niš” otvorili kineski restoran

Članovi udruženja građana “Lan Džou – Niš” otvorili su kineski restoran “Ju bin Lou” na Obilićevom vencu.
Osim tradicionalne kuhinje, posetioci će moći da se upoznaju sa kineskom kulturom, kaže predsednik udruženja Bratislav Vukadinović.
Kuhinja jedne od najstarijih civilizacija – poznati sastojci, ali neobičan način pripreme. Ipak, ova hrana ima i ukus Italije, kaže predsednik udruženja građana Niša i kineske opštine Lan Džou Bratislav Vukadinović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> Restoran “Ju bin lou” se nalazi na Obilićevom vencu broj 4. Osim hrane i pića, vlasnici žele da približe dve veoma različite kulture.
Saradnja sa opštinom Lan Džou nastaviće se krajem maja kada njihova delegacija dolazi u Niš, kako bi pozvala gradonačelnika i članove privredne komore da gostuju na velikom kongresu investitora koji će se jula održati u njihovom gradu. Ovo je šansa da se pokrene mala privreda i izvoz, kaže Vukadinović i dodaje da će se Niš uskoro pobratimiti sa opštinom Lan Džou, što će učvrstiti veze između dva grada i dva naroda.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.