Čivas, vinjak, liker od kokosa - Opština Medijana daje milion dinara da napuni bife

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024, 11:13

"Čivas", vinjak, liker od kokosa - Opština Medijana daje milion dinara da napuni bife

Više od 580.000 dinara Uprava Opštine Medijana u Nišu potrošiće kako bi napunila svoj bife, dok će Skupština iste opštine za svoj dati više od 400.000 dinara, a među proizvodima za koje su i Uprava i Skupština raspisale tendere su i viski, vinjak, likeri, rakije i vina, sa tačno navedenim markama pića koje žele.

Na spisku alkoholnih pića koje i Uprava i Skupština Medijane planiraju da kupe jesu Chivas, Gorki list, Ballantines, voćni i likeri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od čokolade i kokosa, rakije od dunje, jabuke i kajsije, viljamovka, lincura, Rubin vinjak, Tikveš, Chardonnay, Stobi, kao i vina iz Vršačkih vinograda i vinarije Izba Jovanović.

Naručuju i sokove od narandže, borovnice, breskve i jabuke, mineralnu vodu negaziranu vodu, kao i mineralnu vodu u staklenoj ambalaži.

Tu su i pakovanja od po 100, 200 i 500 grama domaće kafe, potom kafa za automat, nes, instant kafa, mleko za kafu, čajevi, šećer kristal, šećer u kesicama, plastične čaše i kašičice za espreso.

Jedino što se razlikuje jesu količine traženih artikala - na primer Upravi je potrebno 5 viskija Ballantines, a Skupštini samo dve flaše.

Procenjena vrednost nabavke Uprave je 583.300, a Skupštine 416.600 dinara.

U tenderskim dokumentacijama piše da je isporuku potrebno obavljati sukcesivno i prema potrebama Uprave i Skupštine, kao i da ponuđači treba da na eventualni naknadni zahtev Uprave dostave uzorke proizvoda, pri čemu će komisija ocenjivati da li su oni odgovarajući.

Mesto isporuke za obe javne nabavke je magacin materijala za bife na prvom spratu Gradske opštine Medijana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.