Čitalac upozorava - zbog garaže hotela u Nišu iseći će drvo staro 50 godina

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2020, 08:19

Čitalac upozorava - zbog garaže hotela u Nišu iseći će drvo staro 50 godina

"Kako to da se isprečilo drvo baš na ulazu u novu podzemnu garažu ispred hotela Park?" - pita čitalac preko aplikacije "Prijavi problem". Upozorava da će zbog nedovoljno mesta za prolaz automobila verovatno radnici iseći drvo staro 50 godina.

Nišlija piše da je u novom parku na nišavskom keju, ispred hotela Park čija se izgradnja privodi kraju, drvo "preprečilo" podzemnoj garaži. Kaže drvo "preprečilo" put automobilima koji bi tu trebalo da uđu u podzemnu garažu; >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << foto: čitalac

Zato ubuduće neće biti dovoljno mesta za automobile koji bi tu trebalo da uđu da se parkiraju.

Da li je projektant bio na licu mesta kad je ovo planirao ili je to radio odokativno? I opet će morati da iseku drvo staro 50 godina - upozorava čitalac.

Nakon ovog upozorenja čitaoca novinari od nadležnih pokušavaju da saznaju da li je u planu da se zbog ulaza u garažu hotela poseče drvo i zašto je planirano da ulaz bude baš ispred jednog od stabala.

Kaže drvo "preprečilo" put automobilima koji bi tu trebalo da uđu u podzemnu garažu; foto: čitalac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.