Cisterna stigla u Supovac, meštani još čekaju vodu na slavinama

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2021, 15:47

Cisterna stigla u Supovac, meštani još čekaju vodu na slavinama

Meštani niškog sela Supovac kojima su slavine suve više od nedelju dana, dobili su cisternu sa pijaćom vodom koja će na toj lokaciji biti do sutra, saopštavaju iz JKP Naissus. Ekipe tog preduzeća i dalje ispituju i traže rešenje problema zbog kog u brojnim domaćinstvima i dalje nema vode.

Iako meštani Supovca nemaju vodu već duže vreme, cisterna je u to selo stigla tek danas.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom je otpremljena u selo Supovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Cisterna trenutno boravi kod prodavnice i biće na raspolaganju pre svega žiteljima na prostoru iznad trgovinskog objekta. Cisterna ostaje u selu Supovac do narednog dana - navode iz Naissus-a.

Cisterna je stigla, ali će vodu na slavinama još čekati. Iz nadležnog preduzeća dodaju da i dalje rade na rešavanju problema na vodovodnoj mreži.

Ekipa JKP Naissus nastavlja ispitivanje i radove zbog problema smanjenog pritiska u vodovodnoj mreži do konačnog rešenja i normalizacije vodosnabdevanja - dodaju.

Podsetimo, meštani Supovca su Južnim vestima pisali zbog problema sa kojim se suočavaju u vrelim danima, a brinulo ih je i što im nije obezbeđena cisterna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog problema sa vodom cisterna za vodosnabdevanje u selu Supovac

Izvor: JUGpress.com, 28.Jul.2021

NIŠ..Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom je otpremljena u selo Supovacm saopšteno je iz Javno komunalnog preduzeća (JKP) Naissus Niš...Cisterna trenutno boravi kod prodavnice i biće na raspolaganju pre svega žiteljima na prostoru iznad trgovinskog objekta, navodi se u saopštenju i dodaje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.