Cisterna kod Učitelj Tasine škole zbog kvara na vodovodnoj mreži

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterna kod "Učitelj Tasine" škole zbog kvara na vodovodnoj mreži

Stanovnici Rajićeve ulice i danas će biti bez vode jer se nastavlja popravka kvara na mreži. Kako saopštavaju iz niškog Vodovoda, kod škole "Učitelj Tasa" biće cisterna sa pijaćom vodom.

Iz Naisusa očekuju da će popravka trajati do 15 sati, posle čega bi trebalo da poteče voda sa slavina u domaćinstvima od Učitelj Miline do Episkopske.

Dodaju i da će u Popovcu takođe zbog popravke kvara na vodovodu, biti obustavljen saobraćaj u Ulici Mileta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Đurđanovića, ali će građani imati vodu.

Zbog obimnih radova biće u prekidu saobraćaj u oba smera, na deonici od raskrsnice sa ulicom Borisa Kidriča do sela Trupale u vremenskom intervalu od 8 do 15 sati. Nakon predviđenog roka saobraćaj se vraća u funkcionalno stanje na pomenutoj lokaciji – navode iz Vodovoda.

U Ulici Topličkog partizanskog odreda u Novom selu, dodaju, potrebno je raskopavanje jer ima vode na ulici. Zbog ovih radova biće manjih prekida u snabdevanju do 15 sati za stanovnike sa leve neparne strane ulice, od broja 141 do 149.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.