Četvrta “slobodna zona” opozicije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta “slobodna zona” opozicije u Nišu

I ove subote će stranke opozicije koje su pre nekoliko meseci potpisale Sporazum sa narodom, razgovarati sa građanima u okviru “slobodne zone” koja će, kao i do sada, biti postavljena kod Tržnog centra “Kalča”.

Okupljanje je zakazano za 19 sati, a predstavnici niških opozicionih stranaka će tamo biti do 21 sat.

Građani će imati prilike da o svojim problemima i predlozima razgovaraju sa predstavnicima organizacija koje organizuju nišku “zonu slobode”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i da čuju šta je to što opozicija nudi kao odgovor na brojne probleme građana - piše u saopštenju.

Naglašeno je da će se medijima obratiti predstavnici Stranke slobode i pravde i Sindikata “Sloga”.

Podsetimo, “slobodne zone” nastale su kao nastavak protesta koji su trajali nekoliko meseci u brojnim srpskim gradovima.

Nedavno je lider niških demokrata Miodrag Stanković rekao da je u planu održavanje i Otvorene Skupštine, jer opozicija bojkotuje rad niškog parlamenta i ne učestvuje u njegovom radu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.