Četrnaesto izdanje Nisomnie (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Sep.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četrnaesto izdanje Nisomnie (VIDEO)

Četrnaesta Nisomnia održaće se sledećeg vikenda, 25. i 26. septembra, u rovovima Tvrđave. Pored Zabranjenog pušenja i Silikon soul-a, koje su organizatori najavili kao najpopularnije izvođače, posetioci će za simboličnu cenu karte od 300 dinara za obe festivalske večeri, moći da čuju još mnogo lokalnih muzičara.
Ovogodišnja Nisomnija zadovoljiće muzičke ukuse ljubitelja pop-roka i elektronskog zvuka, najavljuju organizatori.
I ove godine grad je sa 3 miliona dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << finansirao festival, a kako kažu u Niškom kulturnom centru, cilj je da se Nisomnia omasovi, kako bi ubuduće zauzela čitavu Tvrđavu, kao što je to bio slučaj u prve tri godine života festivala. Ove godine su, kažu, preko gradske Kancelarije za mlade angažovali i volontere koji se brinu za funkcionisanje festivala.
Komplet karata košta 300, dok je cena pojedninačnih karata 200 dinara. Prodajna mesta su Niški kulturni centar i njegova galerija na bulevaru Zorana Đinđića, Kancelarije Turističke organizacije, kafić Hedonist, Happy house i Clock Travel. Pres centar festivala biće u kafiću Muvies u Tvrđavi, gde će takođe prodavati karte, kao i na ulazu u Rovove u vreme trajanja festivala.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Poklanjamo ulaznice za Nisomniu

Izvor: NisCafe.com, 23.Sep.2015, 13:00

NišCafe i organizatori festivala “Nisomnia 2015” koji se održava 25. i 26. septembra u rovovima niške tvrđave, poklanjaju vam 4 puta po 2 ulaznice za obe festivalske večeri.. Nagradno pitanje: Kada je održan prvi festival Nisomnia kao i koji su bendovi/dj nastupali?. [contact-form-7] Ili pošaljite...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.