Izvor: RadioCity.rs, 24.Feb.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri filmska noviteta u "Kupini"!

"Bogovi Egipta" 3D Opstanak čovečanstva je u rukama običnog smrtnika, heroja Beka, kog glumi Brenton Thwaites. Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom (Nikolaj Coster-Waldau) kako bi spasio svet koji je u rukama Seta (Gerard Butler), nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište haosa i sukoba. Bek i Horus kreću u konačan obračun sa Setom i njegovim pristalicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<
"(Ne)profesionalac" Nobi (Koen) ima sve što jedan čovek iz malog grada Grimsbija može poželeti uključujući 11-oro dece i najlepšu devojku severoistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastijan za kojim Nobi traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu decu. Nobi se uskoro sreće sa Sebastijanom, nesvestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.


"Dete zla" Greta, mlada Amerikanka, želeći da pobegne od nasilne veze, odlazi kao guvernanta u englesku provinciju, kod starije porodice Hilšir sa mladim sinom Bramsom. Na Gretino čuđenje, ona otkriva da je Brams u stvari porcelanska lutka. I pored toga, za njegovo čuvanje postoji spisak strogih pravila. Kada Greta pokuša da zaobiđe neka od njih, dolazi do bizarnih događaja koji će je navesti da pomisli da je Brams zaista živ.


"Sava: mali ratnik velikog srca" Sava: Mali ratnik velikog srca je originalna priča o 10-godišnjem dečaku koji živi u malom selu u šumi. Selo u kojem živi Sava je nekada bilo pod zaštitom kraljevskih belih vukova, a sada je lak plen nemilosrdnih hijena. Pokušavajući pobeći od hijena Sava se nađe u čarobnom svetu o kojem je ranije čuo samo priče. To je mesto gde upoznaje belog vuka, smešno maleno ružičasto stvorenje i još mnogo novih prijatelja koji mu pomažu u oslobađanju njegovog sela od besnih hijena. SINHRONIZOVANO!

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.