Centar Niša bez grejanja zbog popravke kvara

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar Niša bez grejanja zbog popravke kvara

Zbog, kako kažu u Gradskoj toplani Niš, hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, bez grejanja će danas od 11 sati ostati žitelji više od 10 ulica u centru grada.

Iz Toplane saopštavaju da su, zbog viših spoljnih temperatura rešili da obave ovu popravku, a bez grejanja će biti Trg Kralja Aleksandra, Trg Pavla Stojkovića, ulice Kneginje Ljubice, Borivoja Gojkovića, Aleksandra Nenadovića, Drvarska, Nikole Pašića, Generala Milojka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Lešjanina, Balkanska, Milorada Veljkovića Špaje, Svetozara Markovića, Obrenovićeva, Karadžićeva, Cara Dušana i Nade Tomić, kao i Kej Kola srpskih sestara.

Stručne ekipe JKP "Gradska toplana” uložiće maksimalne napore kako bi korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Ponovna isporuka toplotne energije na pomenutim adresama očekuje se u toku dana. Zahvaljujemo se svim korisnicima koji će biti bez isporuke toplotne energije do završetka sanacije kvara, na strpljenju i razumevanju - saopštavaju iz niške Toplane.

Navode i da će danas bez grejanja biti i oni koji žive u zgradama broj 40 i 42 u Ulici Nikole Kopernika.

U dogovoru sa korisnicima stambene zajednice Nikole Kopernika biće bez isporuke toplotne energije zbog izvođenja radova na razdvajanju podstanice. Korisnici će ponovnu isporuku toplotne energije dobiti odmah nakon završetka radova u toplotnoj podstanici - kažu u u Toplani.

Saopštavaju da će zbog toga što nemaju struju u podstanici, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.