Čak 9 zlata za borce Kinezisa na Prvenstvu za seniore

Izvor: RadioCity.rs, 08.Maj.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 9 zlata za borce Kinezisa na Prvenstvu za seniore

Osvojivši 20 medalja na Prvenstvu Centralne Srbije za seniore i seniorke održanom proteklog vikenda u Nišu, džudisti Univerzitetskog džudo i sambo kluba Kinezis uspešno su prošli jednu od poslednjih provera pred samo državno prvenstvo. Oni su u konkurenciji 12 klubova postigli rezultat koji će verovatno ostati zabeležen u istoriji džudo sporta na našim prostorima. Od ukupno 14 težinskih kategorija (7 muških i 7 ženskih) takmičari Kinezisa su odličnim pobedama osvojili ukupno 9 >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << zlatnih medalja.
„Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima i činjenicom da je svih 20 takmičara osvojilo medalje i time se kvalifikovalo za Prvenstvo Srbije koje će biti održano u Vršcu za tri nedelje. Očekujem da ćemo na Prvenstvu Srbije, nastaviti sa postizanjem vrhunskih rezultata, i ponovo na najbolji mogući način reprezentovati Grad Niš“, rekao je trener prvog tima Nemanja Stanković.

Takođe, kadetski reprezentativci Milja Krasojević i Stefan Radovanović nastupili su sa kadetskom reprezentacijom Srbije na Evropskom kupu u Ploeštiju, Rumunija.

Podmladak Kinezisa je nastupio na velikom međunarodnom turniru Kup Dunava u sjajnoj organizaciji džudo kluba Vinča iz Beograda i u konkurenciji preko 450 takmičara iz regiona.
Osvojeno je 5 medalja, a zlatnim medaljama su se okitili Đorđević Slobodan i Mitrović Petar, srebrno odličije je osvojio Petrović Ognjen, a do bronzanih medalja došli su Radović Tadija i Petrović Obrad.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Dvanaest medalja za bicikliste Radničkog na Kupu Srbije u planinskom biciklizmu

Izvor: KGsport.info, 08.Maj.2017

Strahinja Trakić i Nikola Gvozdenović.. Takmičari biciklističkog kluba Radnički pokazali su se najuspešnijim na drugom po redu Kupu Srbije u MTB-u (planiskom biciklizmu), koji je održan proteklog vikenda u selu Đurđevu, blizu Rače Kragujevačke. Boje kragujevačkog kluba branilo je ukupno 14...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.