Burne reakcije Nišlija koji vide seču stabala u centru kao betonizaciju grada

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2021, 17:17

Burne reakcije Nišlija koji vide seču stabala u centru kao betonizaciju grada

Bilo je i suza građana jutros na prizor posečenog drveća u centru Niša, a mnogi su prilazili i fotografisali stabla koja leže na zemlji uz komentar da je tužno to što vide i da nadležne za to treba da bude sramota. Ipak, nadležni se nisu oglašavali, niti javljali novinarima, jer je zvanično danas neradni dan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Poranili da poseku drveće, jer Niš nema dovoljno betončine i uopšte nije zagađen (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2021

Bilo je i suza građana jutros na prizor posečenog drveća u centru Niša, a mnogi su prilazili i fotografisali stabla koja leže na zemlji uz komentar da je tužno to što vide i da nadležne za to treba da bude sramota. Ipak, nadležni se nisu oglašavali, niti javljali novinarima, jer je zvanično...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.