Bulatović imenovao i svog četvrtog pomoćnika

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović imenovao i svog četvrtog pomoćnika

Redovni profesor Elektronskog fakulteta Goran Đorđević novi je pomoćnik gradonačelnika Niša za oblast "nauke i napredne tehnologije".

U njegovoj biografiji objavljenoj na sajtu Grada piše da je rođen u Nišu 1963. godine, a diplomirao 1988. godine na Elektronskom fakultetu "kao najbolji i prvodiplomirani student u generaciji i nosilac Srebrne značke Univerziteta u Nišu".

Na istom fakultetu je magistrirao 1992, a doktorirao tri godine kasnije u oblasti robotike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Osnovao je i do danas rukovodi Laboratorijom za robotiku danas najopremljenijom i kompetentnom u robotici u poređenju sa ostalim takvim laboratorijama u regionu - piše u biografiji.

Posebno se, piše u biografiji, isticao rukovođenjem i promovisanjem dostignuća mladih istraživača i podsticanjem preduzetništva mladih.

U Gradskoj kući tvrde da je reč o nestranačkoj ličnosti.

Podsetimo, računajući i Đorđevića, Darko Bulatović, koji je za gradonačelnika Niša izabran jula ove godine, do sada je imenovao četvoricu svojih pomoćnika. Po Statutu Grada može ih biti pet.

- Dragoslav Pavlović - za oblast privrede i investicije

- Igora Vučića - za oblast ekonomije

- Nebojša Ranđelović - za oblast visokog obrazovanja i saradnje sa akademskom zajednicom

- Goran Đorđević - za oblast nauke i naprednih tehnologija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.