Bulatović:” Oko 25% elektične energije u Nišu se koristi nezakonito” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović:” Oko 25% elektične energije u Nišu se koristi nezakonito” (VIDEO)

Svake godine sve je manje onih koji kradu struju, međutim Nišlije izgleda i pored brojnih apela ne shvataju kakve posledice krađa može da im donese.
Domišljatost naših građana oduvek je poznata, pogotovo kada je reč o pronalaženju načina za izbevagavanje plaćanja obaveza. Do kojih su sve ideja Nišlije dolazile kada je u pitanju nezakonito korišćenje električne energije gotovo je nezamislivo, kažu iz Jugoistoka. Ipak, uprkos snalažljivosti Nišlija, elektrodistribucija >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Niš se bori sa onima koji kradu struju.
Iako je svake godine broj onih koji nezakonito koriste električnu energiju sve manji, podaaci su i dalje poražavajući.
Bulatović podseća da se krađa struje, jednostavno rečeno, ne isplati, jer kasnije sve dođe na naplatu. Zato apeluje da, ukoliko građani primete bilo kakvu neispravnost na brojilima, kontaktiraju distribuciju pre nego što ekipe kontrole dođu, jer će u suprotnom sankcije biti velike.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.