Bujični potoci prete da poplave pojedine kuće u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2024, 12:04

Bujični potoci prete da poplave pojedine kuće u Svrljigu

Bujični potoci, koji su se pojavili nakon kiše koja od sinoć neprestano pada na teritoriji opštine Svrljig, prete da ugroze i poplave niže spratove kuća u pojedinim naseljima u tom mestu, dok se saobraćaj na ulazu iz pravca Niša i izlazu iz tog grada, odvija usporeno. Predsednik opštine Miroslav Marković kaže da su nadležne službe na terenu i da pokušavaju da odbrane pojedina naselja od poplave i da otpuše zapušene kanale kako bi voda oticala.
Marković naglašava da kiša još uvek pada i da predstavlja veliki problem, ali da radnici komunalnog preduzeća preduzimaju sve kako bi smanjili štetu i zaštitili porodične kuće građana....

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu

Izvor: Danas, 03.Maj.2024

Bujični potoci, koji su se pojavili nakon kiše koja od sinoć neprestano pada na teritoriji opštine Svrljig, prete da ugroze i poplave niže spratove kuća u pojedinim naseljima u tom mestu, dok se saobraćaj na ulazu iz pravca Niša i izlazu iz tog grada, odvija usporeno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.