Brzo rasprodati kompleti za Kup Koraća

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2024, 17:51

Brzo rasprodati kompleti za Kup Koraća

Ubrzo nakon što je počela prodaja kompleta za Kup Koraća koji će biti održan u Nišu, a čiji je početak objavljen sat vremena ranije, nema više ulaznica u ponudi na sajtu Tickets.rs. Cene kompleta bile su 5.000 za tribine, a za parter od 5.500 do 8.000 dinara.

Kompleti kratkotrajno bili u ponudi; foto: printscreen Prodaja kompleta je počela u 13 sati, a za manje od pola sata više nije bilo karata u ponudi. Na sajtu Košarkaškog saveza Srbije objavljeno je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da je počela prodaja, bez prethodne najave.

U prodaju su pušteni samo kompleti za svih sedam utakmica. Komplet za tribine košta 5.000 dinara, dok su kompleti za parter od 5.500 do 8.000 dinara, u zavisnosti od pozicije - rekli su u KSS-u.

Još nije poznato da li će na dan utakmica biti u ponudi pojedinačnih ulaznica.

Podsetimo, iz budžeta Niša biće izdvojeno 11 miliona dinara za organizaciju ovog takmičenja. Kup Koraća ove godine otvaraju čačanski klubovi, a "večiti derbi" moguć je u finalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.