Brojne ulice u Nišu bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojne ulice u Nišu bez vode

Brojne ulice u centru, naseljima Šljaka, Branko Bjegović, Donji Komren, kao i delovi Mramorskog brda i Gornje Toponice biće bez vode do 15 sati zbog radova na vodovodnoj mreži, kažu iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus.

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže, bez vode do 15 sati, kako kažu u niškom Vodovodu, biće stanovnici Supovačke ulice u Šljaci i Mokranjčeve b.b. na Paliluli.

Zbog kvarova na uličnoj mreži i priključnoj vezi, mogući su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati u Ulici Stevana Sinđelića broj 4 u naselju Branko Bjegović, Rujničkoj 34 u Donjem Komrenu, Mramorskom brdu kod Ergomejda i u ulici prema groblju, kao i u naselju Livadice u Gornjoj Toponici - kažu u Naisusu.

Mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja u Milentijevoj ulici i u okolnim ulicama do 15 sati, zbog povezivanja stambene zgrade na vodovodnu mrežu, dodaju iz Naisusa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.