Brat Ivana Krstića Belog novi trener Cara Konstantnina

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Ivana Krstića Belog novi trener Cara Konstantnina

Rezultati u Zaplanjcu i Budućnosti iz Popovca preporučili su Dejana Krstića, brata pokojnog fudbalera Radničkog Ivana Krstića Belog niškom Caru Konstantinu. On je imenovan za trenera ovog srpskoligaša, a kaže da je cilj da sledeću sezonu u Srpskoj ligi završe među 5 najboljih ekipa.

Klubove iz Gadžinog Hana i Popovca Krstić je uveo u Srpsku ligu, ali mu šansa da debituje u trećem rangu takmičenja nikada nije data.

Prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sam jer je to napredak u mojoj karijeri, pošto sam dve godine bio u Budućnosti i Gadžinom Hanu i uveo sam ih u Srpsku ligu. Nisam dobio njihovo poverenje i onda su me pozvali iz Cara Konstantina i ja sam prihvatio njihovu ponudu. Očekujem da se plasiramo među prvih 5 ekipa, a ako je moguće i nešto više - priča Krstić.

Pripreme za novu sezonu niški srpskoligaš otpočeo je još 8. jula. Za sada nema potpisa, ali predsednik Miroslav Milivojević smatra da imaju dovoljno vremena do kraja prelaznog roka da pronađu potrebnog špica i levo krilo.

Sastav ekipe ostao je isti, otišao je samo Milo Mićunović na probu u Belorusiju i Milutin Ivanović, koji je na probi u Italiji. Može da se desi, ukoliko ne prođu, da se vrate u klub. Imamo par igrača na probi, ali videćemo, ima još vremena do 31. avgusta da na pozicijama koje su nam potrebne dovedemo igrače - priča Milivojević.

Nova sezona u Srpskim ligama počinje 18. avgusta. I ovog puta misija “carića” je, priča Milivojević, vrh Srpske lige istok, pošto su prošlogodišnje takmičenje završili na 2. poziciji.

Dejan Krstić-ŠMEKER je novi trener Careva.Trener koji je sa dosta uspeha vodio Zonaške klubove ali mu oni nisu dali šansu u Srpskoj ligi naš klub je odlučio da mu da šansu.

A post shared by FK Car Konstantin Niš (@fkcarkonstantin) on Jul 9, 2018 at 4:23am PDT

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.