Branislav Jovanović: Svi krivi, osim njih

Izvor: NiskeVesti.rs, 16.Jun.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislav Jovanović: "Svi krivi, osim njih"

"Niška vlast je dovela javna komunalna preduzeća i ustanove do kolapsa. JKP "Parking servis", PU "Pčelica", JKP "Gorica" i Gradska Toplana su na kolenima, a gradski čelnici krivce traže u nadzornim odborima, na primer Gradske Toplane i JKP "Gorica". To je bežanje od njihove lične odgovornosti, jer zapošljavanje, visinu računa za grejanje i poslovnu politiku nije kreirao nadzorni odbor već oni koji su u vrhu gradske vlasti, po resorima u Gradskom veću", kaže Branislav Jovanović, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

On dodaje da je svima jasno da su računi za grejanje dirigovani pred izbore i da se čekalo da izbori prođu, a računi "eksplodiraju".
"Tako su još više produbili nepoverenje i jaz između gradskih firmi i građana. Suština je u nestručnosti i nesposobnosti ljudi koji vode niška javno komunalna preduzeća i ustanove", objašnjava Jovanović.
On tvrdi da u vreme prethodne lokalne vlasti, kada su oni organizovali poslovanje javno komunalnih preduzeća i ustanova, građani nisu imali nikakvih problema.
"U naše vreme nisu izvrštelji bili omča oko vrata Nišlijama, nije bilo represije, niti nameta, a danas zbog velikih računa i torture izvršitelja građani širom Srbije prinuđeni su na svašta, pa čak i da izvrše samoubistvo, kako gledamo i čitamo u medijima", zaključuje Jovanović.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.