Božidar Babović pojačao Konstantin

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božidar Babović pojačao Konstantin

Doskorašnji bek Metalca iz Valjeva dvadesetogodišnji Božidar Babović pojačao je redove Košarkaškog kluba Konstantin iz Niša.

Ovu informaciju novinarima "Južnih vesti" potvrdili su u niškom klubu.

Radi se o košarkašu koji je letos sa reprezentacijom Srbije od 20 godina osvojio titulu prvaka Evrope.

Pokriva pozicije plejmejkera i beka šutera, a niška publika imala je prilike da ga bolje upozna na finalnom turniru juniora prošlog proleća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Babović, tada u dresu Partizana, predvodio je crno-bele do titule juniorskog šampiona i poneo zvanje najkorisnijeg igrača turnira.

Sezonu nakon toga odigrao je u subotičkom Spartaku, da bi ovu počeo u Valjevu, gde nije zadovoljio apetite stručnog štaba srpskog abaligaša.

Novog igrača Konstanina krase odličan pregled igre i osećaj za asistenciju, tako da će kreativnost ekipe Marka Cvetkovića dobiti novu dimenziju.

Trener Cvetković je istakao da će pokušati da registruju Babovića za meč 3. kola Košarkake lige Srbije koji Konstantin igra u subotu sa Jagodinom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.