Borba za finale Kupa Srbije odbojkašima Niša počinje u sredu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za finale Kupa Srbije odbojkašima Niša počinje u sredu

Finale pre finala, gledajući plasman na tabeli Superlge, odigraće se u dvomeču polufinala Kupa Srbije kada se sastaju odbojkaši Niša i ekipa Vojvodine iz Novog Sada. Prvi meč polufinala je u sredu, 22. januara u hali "Čair", revanš 4. ili 5. februara.

Pred odbojkašima Niša su borbe na dva fronta gde i u 2020. godini pokazuju da su među najboljima. U elitnom rangu nastavljaju sa pobedama i posle zimske pauze, a sledeće nedelje ih čeka nastava takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Kupu Srbije.

U polufinalu ih čeka najtrofejniji srpski odbojkaški klub Vojvodina, koja se poslednja plasirala među četiri najbolje ekipe. Zbog učešća u Ligi šampiona Novosađani su mečeve četvrtfinala protiv kragujevačkog Radničkog igrali tek krajem decembra i januara, dok su odbojkaši Niša, preko subotičkog Spartaka, obezbedili mesto u polufinalu.

Prvi korak ka finalu, što bi bio istorijski uspeh OK Niša, odbojkaši sa juga Srbije imaće u sredu, 22. januara od 17 sati kada u hali "Čair" dočekuju Vojvodinu.

Revanš će biti 4. ili 5. februara u Novom Sadu.

Nišlije i Novosađani su ove sezone igrali dva meča, a svaka ekipa je slavila na svom terenu - Vojvodina u "Spensu" sa 3:1, a Niš u "Čairu" rezultatom 3:2.

Pobednik dvomeča će za trofej u Kupu igrati protiv boljeg iz duela između beogradskog Partizana i Mladog radnika iz Požarevca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.