Bojana Vunturišević nastupa u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2023, 11:38

Bojana Vunturišević nastupa u Nišu

Kantautorka Bojana Vunturišević nastupiće u četvrtak, 22. juna, od 21 sat, u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu. Ulaz na koncert je slobodan.

Kese etikete, Vetar u kosi, Noćni program, Sada žurim - neke su od pesama požarevačke pevačice, koja je ujedno i tekstopisac, koje će niška publika imati priliku da čuje.

Bojana Vunturišević započela je karijeru kao glavni vokal benda Svi na pod, a 2015. godine krenula je u samostalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << muzičku karijeru.

2017. objavila je prvi samostalni album pod nazivom Daljine, a 2019. singl Promašaj.

Aktuelni album Ljubav objavljen je februara ove godine, a iz niškog EU info kutka, koji organizuje nastup, kažu da su pesme sa tog albuma zapažene na regionalnim top listama.

Kako navode, pesme Gde si ti, gde je prateći vokal Ivana Peters, Sama, Dom i Madrina rezultirale su sa dva rasprodata koncerta u beogradskom Domu omladine.

Iz EU info kutka napominju da se koncert organizuje u sklopu obeležavanja Svetskog dana muzike i da je ulaz slobodan, ali da svi koji žele da odu treba da se prijave putem linka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.