Bogojavljenske nagrade Gradske opštine Medijana

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Jan.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogojavljenske nagrade Gradske opštine Medijana

Tradicionalne Bogojavljenske nagrade koje deli Gradska opština Medijana uručene su i ovog januara. Plivači koji su tog dana plivali za Časni krst nagrađeni su zlatni krstićem, najzaslužniji radnici javnih preduzeća ručnim satovima a novinari prigodnim poklonima.

25 plivača koji su u utorak u podne plivali za Časni krst nagrađeni su od niške opštine Medijana zlatnim krstićem. Bogojavljenski vitez Miloš Čičić dobio je zlatni lančić sa krstom i novčanu nagradu od >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << 30 000 dinara.
Gradska opština Medijana uručila je ručne satove radnicima u javnim i komunalnim službama, policiji i istaknutim pojedincima BIA.
Petar Veličković nagrađen je prvi kao najbolji komunalni policajac u Nišu.
Najbolji gradski vatrogasac po mišljenju kolega je Bojan Jovanović. Boban Stamenković je nagrađen ručnim satom kao najbolji u Odeljenju saobraćajne policije Policijske uprave Niš, kao i Aleksandar Nedeljković iz Odeljenja policije PU Niš.
Odeljenje kriminalističke policije imenovalo je i izabralo kao najboljeg radnika Zorana Radisavljevića a Dragan Đorđević najbolji je u Bezbednosno informativnoj agenciji u Nišu.
Najbolje o čistoći grada brine Adžul Asanović koji radi u JKP „Mediana“, koji je takođe dobio nagradu od GO Medijana.
Novinari niških pisanih i elektronskih medija svake godine gosti su ovog Bogojavljenskog prijema na kome dobiju simbolične nagrade za dobru saradnju sa opštinom.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.