Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat repertoar "Kupina" bioskopa

Na repertoaru su i moderna, istinita bajka "Grejs - princeza od Monaka", kao i spektakularna naučno - fantastična ostvarenja "X-MEN: Dani buduće prošlosti" i "Godzila". U okviru Festivala evropskog filma koji se realizuje u "Kupina" bioskopu, ove nedelje će se prikazivati najbolja ostvarenja ruske kinematografije.
"KO PREŽIVI, PRIČAĆE"
Set Mekfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog pastira, Alberta u filmu „Ko preživi, pričaće“. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka će ga ostaviti zbog drugog. Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.

"NA RUBU VREMENA"
mpresivna naučno-fantastična blokbaster akcija sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi! U svetu budućnosti Tom Kruz je poručnik Viliam Kejdž koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u poslednjem danu bitke u kome i umire. Prolazeći svaki put ponovo poslednji dan svog života, Kejdž posle nekog vremena postaje sve veštiji i sve spremniji da dočeka smrt… Film “Na rubu vremena” snimljen je prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hirošija Sakurazake „Sve što moraš da učiniš je da ubiješ”.

"X-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI" 3D
X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. Odlaze u prošlost da bi upoznali sebe iz mladosti, na taj način menjaju prošlost kako bi spasili budućnost. Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa“ i „X-men: Poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela.


"GREJS: PRINCEZA OD MONAKA"
Smešten u 1962. ovaj film predstavlja verni prikaz života princeze Grejs od Monaka. Radnja je smeštena 6. godina od venčanja sa princom od Monaka. Srž priče je borba princeze Grejs da sebe pronadje u novoj ulozi princeze i majke naslednika jednog od najjačih evropskih tronova , dok u njoj u isto vreme gori želja da se vrati na velika platna i pod svetla Holivuda.. Dok sa slavnim Hičkokom razmatra mogućnosti za nove uloge, njena kraljevina je pod pretnjom za dalji opstanak. Francuski predsednik Šarl De Gol želi da ukine autonomiju Monaku i žestoko se protivi njegovoj miodernizaciji. Politička kriza ne ugrožava samo opstanak Monaka, već duboko remeti odnose u kraljevskoj porodici.

Dolazi trenutak kada filmska ikona, amerikanka daleko od kuće, mora da donese ključnu odluku: da li da se vrati životu filmske dive , obožavane od strane svih, ili da prihvati da više nikada neće glumiti i da prigrli svoju novu ulogu majke i princeze druge najmqanje zemlje na svetu koja je sada njen novi dom. Grejs – Princeza Monaka – je moderna i istinita bajka, napeta romansa, storija o jednoj od najvećih fgilmskih diva koja shvata da njena ljubav više nije samo pasija već i obaveza.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Ko preživi, pričaće

Izvor: NaDlanu.com, 29.Maj.2014, 18:11

Set Mekfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog pastira, Alberta u filmu "Ko preživi, pričaće". Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka će ga ostaviti zbog drugog...Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad, ona će mu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.