Bjesovi 8. juna u Nišu – Banovina

Izvor: NisCafe.com, 21.Mar.2024, 12:31

Bjesovi 8. juna u Nišu – Banovina

Jedan od najautentičnijih i najznačajnijih srpskih rok bendova današnjice, kultni gornjomilanovački Bjesovi, nastupiće u Nišu u subotu, 8. juna u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat.
Biće ovo jedan od prvih povratničkih koncerata Bjesova nakon prošlogodišnjeg raspada benda. Bjesovi će u Nišu nastupiti u novoj postavi koju čine: Zoran Marinković Marinko (vokal), Slobodan Vuković Billy (gitara), Mihailo Laušević (gitara), Marko Marković (bas) i Miloš Knežević (bubnjevi).
Osnaženi i podmlađeni Bjesovi dolaze u Niš sa novom energijom i entuzijazmom i najavljuju koncert koji će trajati preko dva sata, a na repertoaru će se naći naravno sve antologijske pesme benda, kao što su: „Bolje...

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.