Bivši golman Radničkog povređen u žestokom sudaru glavama

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši golman Radničkog povređen u žestokom sudaru glavama

Prošlosezonski čuvar mreže niškog Radničkog Aleksandar Jovanović, koji od ovog leta brani boje danskog Orhusa, u poslednjem prvenstvenom meču sudario se sa saigračem i ostao je bez jednog zuba i zaradio 3 kopče na usni.

Sudar između njega i Dina Mikanovića dogodio se u 48. minutu, a iako se u prvi mah činilo da je Nišlija ostao bez 4 zuba, on kaže drugačije.

Nije toliko strašno. Ostao sam bez jednog zuba, a najbitnije je da je vilica ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zdrava. Na usni imam 3 kopče, ali to će zarasti - rekao je Jovanović.

On je istakao da ga očekuje pauza od 10 do 20 dana.

Jovanović se od starta nametnuo stručnom štabu danskog superligaša, za koji je do povrede branio svih 319 minuta u šampionatu Danske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.