Bivša direktorka Poreske uprave sekretar Skupštine u Banji

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša direktorka Poreske uprave sekretar Skupštine u Banji

Skupština Opštine Niška Banja dobila je novog sekretara Oliveru Premović, nekadašnju direktorku niške filijale Poreske uprave i bivšu članicu Demokratske stranke.

Premovićeva je na ovo mesto došla na predlog predsednika Skupštine Saše Jovanovića.

Kako kaže Jovanović, novi sekretar je imenovan nakon ostavke Gradimira Perića koji je do sada obavljao ovu funkciju.

Podneo je ostavku činom izbora za načelnika Opštinske uprave, jer ne može u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vreme da bude i sekretar Skupštine i načelnik - rekao je Jovanović.

Na Perićevo mesto imenovana je Olivera Premović, koja je, kaže Jovanović, ranije već imala funkcije u Niškoj Banji.

Ranije je bila prvi sekretar u Opštini Niška Banja, posle toga načelnik Opštinske uprave Opštine Medijana, zatim direktorka niške Poreske uprave i juče je na moj predlog izabrana za sekretara Skupštine - kaže Jovanović.

Što se tiče političkog opredeljenja Premovićeve, Jovanović nije mogao da da preciznije informacije, ali je, kako kaže, mesto sekretara potpuno apolitično i tiče se tehničkih poslova.

Iskreno u njenoj biografiji ne piše nikakva pripadnost niti stranci, niti pokretu. Nekada davno je bila u Demokratskoj stranci i mislim da je sada i zbog ranijih poslova u Poreskoj upravi i zbog drugih stvari potpuno politički neangažovana - rekao je Jovanović.

Na istoj sednici na kojoj je izabran novi sekretar odbornici su raspravljali i o završnom računu budžeta Opštine, o radu opštinskih komisija i naknadama za članove Nadzornog odbora u Direkciji za upravljanje i razvoj Niške Banje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.