Bioskop KUPINA postao KULTURNI centar u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Sep.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskop KUPINA postao KULTURNI centar u Nišu

Renoviranjem bioskopa „Kupina“, Niš je dobio kulturni centar u kojem će uživati ne samo ljubitelji sedme umetnosti, već i publika raznih predstava, koncerata, dečijih manifestacija, stručnih predavanja. Od četvrtka, 15. septembra počinju i bioskopske projekcije kaže vlasnik bioskopa, Branko Krsmanović.

Zbog svojih proširenih kapaciteta nova moderna sala bioskopa „Kupina“ će biti korišćena za izvođenje pozorišnih i bioskopskih predstava, za organizovanje svečanih >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << akademija, koncerata i drugih manifestacija. Na ovaj način Niš je dobio novi kulturni centar, kažu iz bioskopa „Kupina“.
„Zbog velikog kapaciteta i 320 mesta za sedenje, ova sala će svakodnevno biti Nišlijama na usluzi. Naš grad sada ima jedan multifunkcionali višenamenski prostor za bolji i prijatniji boravak publike, ali i izvođača. Od četvrtka kreće i bioskopski repertoar sa najboljim svetskim i evropskim filmovima, a do kraja godine pripremamo velika iznenađenja“, ističe Krsmanović.

Niški bioskop „Kupina“ filma u Ulici Balkanska br.2 je do sada posedovao dve sale, ali probijanjem zida između ova dva prostora dobilla se velika sala sa balkonom. Sala je opremljena najsavremenijom audio i video tehnikom sa digitalnim 3D bioskopom.

I dalje će biti tzv „filmskog dana“ kada će posetioci sve filmove na repertoaru moći da pogledaju po sniženim cenama. Uskoro će biti dostupan i novi sajt Kupina.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.