“Bijelo dugme” i “Regina” večeras za Nišlije

Izvor: JužneVesti.com, 31.Dec.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Bijelo dugme” i “Regina” večeras za Nišlije

Oni koji su odlučili da, umesto u kafani ili kod kuće, Novu godinu dočekaju na otvorenom, moći će da uživaju u popularnim pesmama “Bijelog dugmeta”, ali i bosanske grupe “Regina”, koje će večeras nastupiti u centru Niša.

Nije prvi put da "Regina", grupa najprepoznatljivija po pesmi Ljubav nije za nas, bude predgrupa jednoj od najpoznatijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije "Bijelom dugmetu".

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je kako očekuje da na Trgu kralja Milana bude nekoliko hiljada ljudi, iz Srbije, ali i inostranstva, jer se radi o “pravom spektaklu”.

Za doček 2017. godine na centralnom gradskom trgu očekujemo više desetina hiljada ljudi ne samo iz našeg grada već iz celog regiona, Bugarske i Makedonije - rekao je Bulatović.

Da će mnoge strance nova 2017. godina zateći baš u gradu na Nišavi govori i podatak da su svi niški hoteli popunjeni. Među gostima ima najviše turista iz Bugarske, koji zbog “gostoprimstva”, ali i takozvanog “pušačkog turizma”, rado borave u Nišu.

Kada će tačno gitarski zvuci odjeknuti sa centralnog niškog trga nije poznato, jer satnica programa još nije objavljena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlije Novu godinu sačekale uz "Dugmiće"

Izvor: Blic, 01.Jan.2017, 02:04

Više od 10.000 Nišlija ušlo je u Novu godinu uz koncert Bijelog dugmeta i vatromet na Trgu kralja Milana u centru Niša...Iz hiljada grla orilo se "Na zadnjem sedištu moga auta", "Piši", "Ti nisi ti više.. " i druge poznate numere "Dugmića"...Uprkos niskoj temperaturi, Nišlije su pevale i igrale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.