Bijelo dugme i Beogradski sindikat na drugom Old Timer festivalu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2024, 11:03

"Bijelo dugme" i "Beogradski sindikat" na drugom "Old Timer" festivalu u Nišu

Glavna zvezda drugog Old Timer Festa biće Bijelo Dugme, grupa koja obeležava 50 godina turnejom "50 godina - 50 gradova", kao i Beogradski sindikat koji slavi 25 godina karijere. Ovogodišnji festival biće održan 22. i 23. juna na platou niške Tvrđave, a organizatori najavljuju i reviju oldtajmer automobila, kao i program za najmlađe.
Spoj kulture, nostalgije i muzičke eksplozije, slogan je drugog Old Timer festivala, a organizatori ističu da će tokom dva dana trajanja festivala posetioci moći da vide 30 različitih događaja.
Prema rečima organizatora, glavne zvezde ovogoišnjeg festivala biće grupa Bijelo dugme koje obeležava 50 godina postojanja, a u Niš će doći...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.