Bicikli za decu na parkiralištu Čair

Izvor: RadioCity.rs, 23.Jun.2020, 00:49

Bicikli za decu na parkiralištu "Čair"

Kako kažu u Parking servisu, cilj ove akcije je održivi razvoj, ali i zaštita životne sredine. 
„Kada parkirate jedno vozilo na parkiralištu, besplatno možete dobiti dve bicikle za odrasle i dve za decu. Imamo i dva bicikla za odrasle sa sedištima za decu koja još uvek ne voze bicikl samostalno“, rekao je direktor Parking servisa Dejan Dimitrijević i dodao da ukupno ima 26 bicikala za odrasle i 20 za decu.

Najmlađima ovo puno znači.
„Vozim bicikl kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << imam vremena, a sada ću imati dosta vremena jer je raspust. Voziću u Čairu kod mostića“ rekao je Jakov Jovanović koji ima 13 godina.
Devetogodišnja Neda i četvorogodišnja Nina Mitić kažu da vole da voze bicikl u Čairu. 
„Mama i tata će parkirati auto, a ja ću da vozim bicikl u Čairu. Jedan bicikl imam kod kuće, ali volim i ovde da vozim“, kaže Neda.
Novina je i to da će uskoro biti postavljeno 10 bicikala na parkiralištu na Sinđelićevom trgu, a iznajmljivanje će funkcionisati po istom princimu kao i na Čairu. Ova akcija je nastavak kapmanje "Parkiraj i bicikliraj".

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Semafori kod ulice Jovana Ristića često u kvaru

Izvor: RadioCity.rs, 23.Jun.2020

Kako kažu u Parking servisu, do problema možda dolazi zbog toga što su se na tom mestu do nedavno odvijali građevinski radovi.. „Prilikom iskopa instalacija ili građevinskih radova dođe do oštećenja nekog kabla. Mi vratimo semafor u normalan režim i kad treba da počne da radi, tek tada...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.