Bez vode u toku dana naselje Šljaka

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode u toku dana naselje Šljaka

Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži u Bujmirskoj ulici bez vode će od 9 do 15 sati biti žitelji niškog naselja Šljaka, a suve česme u tom periodu biće i stanovnicima Ćurlinske ulice.

Kako saopštavaju iz niškog Vodovoda, očekuje se da se nakon 15 sati vodosnabdevanje normalizuje.

Iz JKP Naissus napominju da nastavljaju da šalju cisterne sa pijaćom vodom najugoženijima u sela Vukmanovo, Berbatovo, Donje Vlase, Berčinac i Paljinu.

Jedna cisterna biće od 9 do 12 sati u Berbatovu i Vukmanovu, a istom periodu druga će biti u selu Donje Vlase, a treća će pijaću vodu obezbediti meštanima Berčinca i Paljine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Naselje Šljaka i Ćurlinska ulica bez vode

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2018

Zbog radova na mreži došlo je do prekida u vodosnabdevanja u naselju Šljaka i Ćurlinskoj ulici u periodu od 9 do 15 sati, saopštilo je JKP Naisus Niš...Autocisterne snabdevaju vodom stanovnike sela Berbatovo, Vukmanovo, Donje Vlase, Berčinac i Paljinu..JKP“Naissus“ otpremiće tri cisterne...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.