Bez vode nekoliko ulica u niškim naseljima

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode nekoliko ulica u niškim naseljima

Ulice u Minovom naselju i Novom Selu, kao i deo Knjaževačke i Učitelj Miline, kako su saopštili iz JKP Naissus, neće imati vodu do 15 sati zbog popravke havarija. Kažu da je kvar popravljen u Gabrovcu i da bi u toku dana trebalo ponovo da imaju vodu oni koji žive u Donjem Vlasu.

Kvar se popravlja u Ulici Petra Aranđelovića u Minovom naselju, kažu u Vodovodu, kao i u Ulici Milorada Aleksića 5 u Novom Selu, a zbog radova korisnici neće imati vodu u pomenutim ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 15 sati.

Radnici popravljaju i kvar na priključnoj vezi u Knjaževačkoj 46 i Učitelj Milinoj 10, dodaju u JKP Naissus, pa zbog toga nemaju vodu oni koji stanuju u ovim ulicama i tako će biti do 15 sati.

Radovi na sanaciji kvara u Gabrovcu su završeni, trenutno je u toku dopuna rezervoara tako da će u toku dana pumpe krenuti sa radom, tada se i očekuje normalizacija u vodosnabdevanju korisnika u selu Donje Vlase - kažu u Vodovodu.

Za one koji žive u Donjem Vlasu je obezbeđena cisterna koja će kružiti dok voda ponovo ne poteče i sa slavina.

U Vodovodu kažu da postoji mogućnost da u toku radova, ako za tim ima potrebe, bez vode pomenuti korisnici budu i duže ili da se proširi spisak ulica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Deo Huma, Vrtišta i Mramora bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2018, 10:29

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u selima Hum i Vrtište, kao i popravke havarije na priključnoj mreži u selu Mramor, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, delovi ovih niških sela do 15 sati neće imati vodu. I pojedine ulice u Panteleju i Minovom naselju, dodaju, biće bez vode još par...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.