Bez vode naselje Šljaka i Gornji Matejevac

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode naselje Šljaka i Gornji Matejevac

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u niškom naselju Šljaka, danas do 15 sati meštani ovog dela grada neće imati vodu. Bez vode će povremeno biti i stanovnici Gornjeg i dela Donjeg Matejevca, kao i nekoliko ulica u Nišu, gde je došlo do kvara.

Kako kažu u niškom Vodovodu, kvar na mreži dogodio se u Ulici Rade Končar u naselju Nikola Tesla, kao i u Ulici Salvadora Aljandea.

Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati - kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u JKP Naissus.

Došlo je do više kvarova na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, kao i kvara na priključnoj vezi u Donjem Matejevcu, kod crkve.

Kvar se desio i na Mramorskom brdu, pa će slavine povremeno biti suve meštanima sela Aleksandrovo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Opovo i susedna mesta bez vode do srede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018

Od danas do srede meštani Opova neće imati vode u vremenskom intervalu od 7 do 15 časova zbog radova na zaštiti strujne mreže koja prolazi od fabrike vode do bunara. Dalekovodi prolaze kroz šumu i zbog bujne vegetacije često je dolazilo do kratkih spojeva i kvarova što je za posledicu imalo i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.