Bez vode deo Niša kod Učitelj Tasine škole

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode deo Niša kod "Učitelj Tasine" škole

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, bez vode će sutra, 13. novembra biti ulice Koste Stamenkovića i Učitelj Milina, nedaleko od Osnovne škole “Učitelj Tasa” u Nišu.

Ekipe Vodovoda biće na terenu od 8 sati.

Kako kažu u ovom javnom preduzeću, radovi na otklanjanju havarije trajaće do 15 sati, kada bi voda ponovo trebalo da poteče sa slavina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ulice kod “Tasine” škole u Nišu i sutra bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2019, 16:55

Iako su u JKP Naissus najavili da će žitelji Učitelj Miline ulice i Ulice Koste Stamenkovića danas posle 15 sati dobiti vodu, sada kažu da će se radovi nastaviti i sutra...Radovi će se sutra obavljati od 8 sati ujutru...Ovog puta u Vodovodu kažu da će sa slavina poteći voda sutra od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.