Bez saobraćaja u centru Niša zbog susreta dvojice premijera

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez saobraćaja u centru Niša zbog susreta dvojice premijera

Članovi Vlade Srbije posle mesec i po dana ponovo dolaze u Niš, ali ovog puta sa delegacijom Vlade Mađarske.

Zbog toga će u ponedeljak tokom većeg dela dana biti zabranjen saobraćaj od Tvrđavskog mosta do crkve Svetog Luke, a od 12 do 16 sati i od Voždove, kroz Dimitrija Tucovića do Mlekare.

Prema ranijim najavama iz Vlade Srbije, premijer Aleksandar Vučić će se nakon jutarnjeg obilaska dela auto-puta ka Sofiji, od Proseka do Bancareva, oko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 10 sati sastati u Oficirskom domu susresti sa svojim kolegom iz Mađarske, gde će zatim zajednički sastanak održati i Vlade dveju zemalja.

Nešto kasnije delegacije se sele u hotel "Tami rezidens", gde će u organizaciji Regionalne privredne komore biti održan poslovni forum.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš blokiran zbog Vučića i Orbana

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2016

Članovi Vlade Srbije posle mesec i po dana ponovo dolaze u Niš, ali ovog puta sa delegacijom Vlade Mađarske. Zbog toga je u ponedeljak tokom većeg dela dana zabranjen saobraćaj od Tvrđavskog mosta do crkve Svetog Luke, a od 12 do 16 sati i od Voždove, kroz Dimitrija Tucovića do Mlekare. Prema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.