Besplatne radionice u toku raspusta u Dečijem centru

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne radionice u toku raspusta u Dečijem centru

Likovna, radionica dekupaž tehnike “šebi šik”, lutkarskog pozorišta i časovi ritmičke gimnastike biće održavani u niškom Dečijem centru i tokom zimskog raspusta, a sve radionice biće besplatne.

Na likovnim radionicama će deca različitim materijalima, kao što su pesak, staklo, akril i papir, pokušati da nauče nove tehnike. Ove radionice biće održavane ponedeljkom, sredom i petkom od 11 do 12:30 sati.

Na radionici “šebi šik>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << deca će se oprobati u trenutno najpopularnijoj tehnici dekupaža, koristeći salvete, akrilne boje i pucketavi lak - kažu u Dečijem centru.

Ovu radionicu moći će da posete utorkom, četvrtkom i petkom od 11 do 12:30.

U isto vreme, ali ponedeljkom, sredom i petkom biće održavane radionice lutkarskog pozorišta. Deca će na temu "drugarstvo" pripremiti dramski tekst i praviti lutke od papira i krpica.

Deca uzrasta od 7 do 10 godina moći i na besplatne časove ritmičke gimnastike od 19 sati.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na telefon 514-748 ili lično u Dečijem centru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.