Besplatna škola rolera u parku Čair

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2021, 12:13

Besplatna škola rolera u parku "Čair"

Niški Oxigen klub organizuje besplatnu školu rolera za sve zainteresovane, od srede, 5. maja do petka, 7. maja, kod mostića u parku Čair.

Svi koji žele da nauče da voze rolere mogu da iskoriste prazničnu školu kluba Oxigen.

Od srede do petka imaćemo akciju škole rolera. Od tri dana akcije, možete da izaberete dva dana kada želite da dođete na obuku. Nivo znanja nije bitan, ali preporuka je da deca ne budu mlađa od pet godina, poručuju iz Oxigen kluba.

Ističu da je obavezno da svi polaznici imaju kacige, štitnike i upotrebljive rolere. Časovi počinju svakog dana od 17.30 kod mostića u Čairu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatna akcija škole rolera Oxigen

Izvor: Megafon.co, 04.Maj.2021

Od srede do petka, tj. od 5. do 7. maja Oxigen klub organizuje akciju besplatne škole rolera.. “U ta tri dana možete da izaberete dva dana kad želite da dođete na obuku vožnje rolera. Nije bitan nivo znanja, primamo i totalne početnike. Preporučujemo da deca ne budu mlađa od 5 godina,...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.