Besplatan ulaz u muzeje i obilazak grada za Dan turizma

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz u muzeje i obilazak grada za Dan turizma

Ulaz u Ćele kulu, Logor, Medijanu i Arheološku salu Narodnog muzeja biće besplatan u utorak 27. septembra. Povodom Svetskog dana turizma organizovan je i obilazak grada i muzeja uz pratnju vodiča. 

Oni koje interesuje istorija i kultura Niša moći će u 14 sati da pođu u besplatan obilazak grada u pratnji volontera iz organizacije “Niš Greeter”. Oni polaze sa platoa kod Kalče, gde će biti i info pult Turističke organizacije Niša.

Svi koji žele mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pođu sa volonterima u obilazak centra grada i Tvrđave kao i objekata muzeja. Sa njima će dobiti sve relevantne informacije – kažu u TON-u.

Udruženja “Azbuki” i Kancelarije za mlade, dodaju, uradiće interaktivno istraživanje na temu kulturno-istorijskog i geografskog potencijala grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Besplatan obilazak znamenitosti zbog Dana turizma

Izvor: B92, 26.Sep.2016

Sutra se obeležava Svetski dan turizma, a tim povodom Turistička organizacija Niš i Narodni muzej u Nišu omogućili su besplatan ulaz u Arheološku salu Narodnog muzeja, Spomen-obeležje Ćele kula, logor "12.februar" i u Arheološko nalazište Medijana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.