Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024, 11:55

Bane Jovanović: Zetska da bude prioritet, a Niš posle izbora da bude "veliko gradilište"

Zbog nesređene saobraćajne infrastrukture grad odborniku koalicije “Niš, moj grad” Branislavu Jovanoviću više liči na palanku. Za nastavak razvoja koji je, kako tvrdi, stao pre 12 godina, potrebne su kapitalne investicije, među kojima navodi završetak saobraćajnica kod Zetske ulice.
Nezavršena saobraćajnica od Zetske ulice do Gabrovačkog puta, Branislavu Jovanoviću najbolji je pokazatelj da je razvoj Niša zaustavljen. Podseća da je prethodna vlast započela izgradnju te saobraćajnice, kao i to da je zahvaljujući njima “niklo” novo stambeno naselje iznad pivare.
Izgrađenim saobraćajnicama sa leve strane od Zetske ulice takođe su nikla nova naselja. Ova ulica spaja se na kraju sa Mokranjčevom,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.