Balkanrok slavi 16. rođendan uz niške bendove

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2024, 10:58

"Balkanrok" slavi 16. rođendan uz niške bendove

Nastupima niških bendova Gospodin Pinokio, Opposite Way i Nemir koji će u subotu, 30 marta nastupiti u AKC Fuzz-u, Udruženje Balkanrok iz Niša proslaviće 16 godina postojanja i rada. Pre najavljenih koncerata, publiku će zabavljati Peđa Živanović koji će puštati muziku kao Music 2 Play In The Dark.
Udruženje Balkanrok počelo je sa radom 2008. godine, godinu dana nakon što je osnovan istoimeni portal. Kroz različite muzičke manifestacije u organizaciji i Udruženja Balkanrok nastupilo je preko 140 afirmisanih i neafirmisanih bendova iz Niša, drugih gradova i inostranstva.
Mnogima su Balkanrock festivali bili prilika da prvi put predstave svoju muziku, a nekima...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.