BRAVO! Telima napravili rođendanski broj

Izvor: NiskeVesti.rs, 06.Mar.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO! Telima napravili rođendanski broj

Njih 247 poletaraca, pčelica, izviđača, planinki, brđana i brđanki obeleđilo je danas 55. godišnjicu Odreda Izviđača Lola iz Niša. Svojim telima napravili su broj 55 kako bi ukazali da njihov odred postoji više od pola veka i upravo obeležava ovaj jubilej. Ovaj "performans" mogao je lepo da se vidi sa obližnje zgrade.

Članovi ovog niškog odreda organizovali su proslavu za roditelje i članove u Kupina bioskopu.
Velika Smotra Odreda na Trgu kralja Milana samo je >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << nastavak današnje proslave.
Danas na rođendan, dodeljeno je preko 40 letova najmlađim članovima, preko 110 zvezdi i preko 50 krinova za program koji su naši članovi savladali u protekloj godini.

Srećno vam bilo, izviđači!
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.