BRAVO: Nišlija Nemanja Tadić razbio i Grke!

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Sep.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO: Nišlija Nemanja Tadić "razbio" i Grke!

Najbolji srpski plivač sa invaliditetom Nemanja Tadić u veoma uzbudljivoj trci na Beograd openu nadvisio je grčkog paraolimpijca Sokratisa Pliakosa i doneo Nišlijama dva zlata u najbržoj trci na 50 i 100 metara.


Najbolji niški plivači članovi Plivačkog akademskog kluba za osobe sa invaliditetom "DELFIN" učestvovali su na međunarodnom takmičenju "Beograd open". Bilans medalja su 4 zlata,2 srebra i 3 bronze.
Takođe 2 zlata je osvojio i Marko Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << koji je dominantnim nastupom pokazao da je neprikosnoven u svojoj kategoriji. Zapažene rezultate i medalje osvojili su i Miloš Stojiljković, Nebojša Miletić i Miloš Milićević koji su se zbog nedostatka takmičara u svojoj kategoriji takmičili u težoj grupi.
"Grad Niš treba da je ponosan na svoje plivače sa invaliditetom koji su ostvarili lepe rezultate, takođe zahvaljujemo se i Plivačkom klubu 2005 na stručnoj pomoći i saradnji jer smo plivanje osoba sa invaliditetom doveli na viši nivo", rekao je trener "DELFINA" Miljan Perović.
Putovanje su pomogli Grad Niš i opština Palilula.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niški karatista nastavlja da osvaja medalje

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2016

Posle zlata u Čačku i srebra na Kupu Srbije u Beočinu, član Karate kluba Elid iz Niša Andrija Stanković trijumfovao je u katama na međunarodnom turniru “Bijeljina Open Noć Šampiona” i potvrdio dobru formu u kontinuitetu...Prošlu sezonu završio je na najbolji mogući način, pobedom na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.