BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA U AUTU: Noćas u Dušanovoj ulici teško ubistvo u pokušaju

Policijska uprava u Nišu izdala je saopštenje u kome je potvrdila da je noćas oko 2 sata i 35 minuta aktivirana bomba na vozilu koje je bilo parkirano u Dušanovoj ulici, pored TC Dušanov bazar. Viši javni tužilac izjasnio se da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, piše u saopštenju Policijske uprave Niš.


Policijska uprava je saopštila da su odmah nakon prijavljivanja eksplozije, izašli na lice mesta u prisustvu Višeg javnog tužioca i obavili uviđaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << /> Povređene su tri osobe, a od siline eksplozije oštećena su vozila i stakla na obližnjim lokalima, piše u saopštenju.

Povređene osobe su prevezene u Klinički centar, najteže je povređena osoba koja je postavljenu bombu aktivirala otključavanjem vozila kome je, po nezvaničnim informacijama, amputirana potkolenica.

U Urgentnom centru su potvrdili da je primljen i mladić sa povredom pluća koji se nalazi na Hirurgiji i devojka koja je imala povredu stopala i nakon saniranja rana, puštena na kućno lečenje.
Detonacija se osetila i nekoliko stotina metara od mesta eksplozije, a očevici kažu da je detonacija bila jaka i da su ljudi u panici bežali sa lica mesta.

Rad na rasvetljavanju činjenica u vezi sa ovim događajem se nastavlja, za koji se Viši javni tužilac izjasnio da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, piše u saopštenju PU Niš.
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.