BOJAN RISTIĆ RILE

Izvor: NisCafe.com, 23.Mar.2021, 08:54

BOJAN RISTIĆ RILE

Bojan Rile Ristic je rođen novembra 1973. godine u Nišu.
Još kao dečak pokazivao je zanimanje za slikarstvo i muziku. Uvek je bio dete “na svoju ruku”. Kaže da je to i danas.
Svoje prve korake u svetu muzike napravio je u lokalnom bendu “Merien” kao pevač a kasnije je svirao i bas gitaru u istom.
Nišlije ga prepoznaju kao basistu kultnog niškog benda Gospodin Pinokio, autorske grupe poznate širom bivše Jugoslavije.
Inače, Rile je i dizajner i proizvođač >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << nameštaja već više od 20 godina. Čovek večito nasmejan i pozitivan, strastven u svemu što stvara, iskreni vojnik rock and rolla.
Sa svojim bendom je stvorio muziku za nekoliko albuma, EP-a i singlova. Prva pesma koju je kopmponovao je njihov mračni hit “Mesec u Škorpiji”.
Oprobao se i kao tekstopisac. Pesma “Iz mraka mašina” jasno opisuje njegovu prirodu škorpije.
Par godina svirao je u hard core bendu Streetcore Unity gde je pokazao da mu core, punk i metal nimalo nisu strani… Naprotiv.
Sada stvara nove bas deonice za pesme novog albuma Gospodin Pinokija. Kaže da je i pored svega, korona vreme za umetnost… Zašto gubiti vreme!?

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.